ISOTRONIC 62150

ISOTRONIC 62150

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Repülőrovar fogó, 9 W-os UV fényforrással

Beépített ventilátor
9 W-os UV-fényforrás
Hatótáv kb. 15 m2
Gyűtőtartállyal az egyszerű tisztításhoz
Védőrács elöl és hátul

A készülék az UV fényforrással magához csalogatja a repülő rovarokat, majd egy ventilátorral beszívja őket a ház belsejébe. Itt a rovarok vagy az U -fényforrással, vagy a nagyfeszültségű ráccsal kerülnek érintkezésbe és elpusztulnak. A rovarok a készülék hátuljánál kihúzható gyűjtőtartályba esnek.

Műszaki adatok:
Alkalmas (kültérre/beltérre): Beltérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Légy, Molylepke, Darázs, Légy, Szúnyog, Moszkító, Szúnyog, Púposszúnyog · Hatótáv: 15 m2 · Méret, hossz: 105 mm · Méret, magasság: 250 mm · Méret, szélesség: 195 mm · Szín: Ezüst · Teljesítmény: 18 W · Teljesítményfelvét: 18 W · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett · Típus (kategorizálás): UV szúnyogfogó

Szállítás tartalma:
Rovarcsapda · Tisztítókefe · Használati útmutató.

Figyelem:
Csak zárt helyiségben alkalmazható.
UV készülékeket tilos a szabadban működtetni, mivel nem tesznek különbséget az egyes repülő rovarok között (az UV fény csalogató szerként működik), így nemcsak a káros, hanem a hasznos rovarokat is elfogják.
A bennük felszerelt speciális lámpák az említett rovarcsapdákkal együtt csak a rovarok csalogatására szolgálnak, és sem a ház megvilágítására, sem másra nem használhatók.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.